Debreceni Virágkarnevál 2017. augusztus 15 – 21.

2017. augusztus 15 – 21.

1966 óta, augusztus 20-án majdnem minden évben megrendezésre került a Debreceni Virágkarnevál, az államalapító Szent István király és az új kenyér ünnepének tiszteletére. A nemzetközi hírű eseményen látványos virágkompozíciók vonulnak fel a városban, magyar és külföldi művészeti együttesek, majorette csoportok, zászlóforgatók, fúvószenekarok zenés kíséretében. Debrecen legnagyobb, Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválja, amelyet a Magyar Fesztivál Szövetség többször is Kiváló Minősítésű Fesztiválnak értékelt. Egy hetes fieszta a virágok, a tánc és a zene jegyében, melynek csúcspontja az augusztus 20-i karneváli felvonulás, és az esti Karneváléj aréna show melynek helyszíne a Nagyerdei Stadion.

Rózsai utcai lelátó
A felvonulás várható érkezése a lelátóhoz: 7:30
Jegyár: 4.490.-

pados
nem fedett
helyfoglalás érkezési sorrendben
Kossuth téri lelátó
A felvonulás várható érkezése a lelátóhoz: 7:30
Jegyár: 6.990.-

székes
fedett
helyre szóló helyek
Kölcsey Központ melletti lelátó
A felvonulás várható érkezése a lelátóhoz: 8:00
Jegyár: 4.490.-

székes
nem fedett
helyfoglalás érkezési sorrendben
Füredi úti lelátó (Füredi út – Egyetem sugárút kereszteződés)
A felvonulás várható érkezése a lelátóhoz: 8:15
Jegyár: 4.990.-

pados
fedett
helyfoglalás érkezési sorrendben
Egyetem téri lelátó
A felvonulás várható érkezése a lelátóhoz: 8:30
Jegyár: 4.990.-

pados
fedett
helyfoglalás érkezési sorrendben
Az utcai lelátóknál délelőtt a beléptetés során a nézők karszalagot kapnak, csak ezzel lehet helyet foglalni a lelátókon. A karszalag meglétét a szervezők folyamatosan ellenőrzik, karszalaggal nem rendelkező személynek a lelátót el kell hagyni. A fellépő csoportok minden lelátó előtt előadják műsorukat.

A felvonulás egyéb állóhelyekről ingyenesen megtekinthető, azonban a láthatóság ilyen esetekben nem garantált, illetve a csoportok műsoraikat kizárólag a lelátók előtt adják elő.

További információk

 

Vélemény, hozzászólás?

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*