Foglalás

Sajnos online foglalásra jelenleg nincs lehetőség.

Ismertető

Pihenjen Ön is kertvárosi környezetben!

Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája*** Magyarország nyugati részén Vas megyében a 86-os út Szombathely és Körmend közötti szakasza mellett, a Szombathely határát jelölő táblától 2 km-re található.

Szállodánk kertvárosi környezetben, 15 tágas szobával, összesen 35 férőhellyel várja vendégeit. Szállóvendégeink számára szobafoglalás esetén ingyenesen nyújtjuk a szauna használat kényeztető lehetőséget.

A szálloda étterme Szombathely és a térség polgárainak egyik legkedveltebb találkozóhelye. Az étterem 50 fős és 25 fős helyiségei házias és magyaros ételek bő választékával, különlegességeivel várja a hozzánk érkezőket.

A lovagtermek hangulatát idéző 200 fős boltíves rendezvénytermünk kiváló lehetőséget nyújt esküvők, bankettek, vállalati rendezvények, családi események lebonyolítására Szombathelyen, hotelünkben.

Szombathely és a környező térség látnivalói, bőséges programkínálata évről-évre számos látogatót vonz a térségbe. Foglaljon szállást nálunk, fedezze fel Szombathely és a környék aktív kikapcsolódást nyújtó lehetőségeit, kulturális örökségének páratlan ajánlatait!

Élvezze a szálloda kettős kényelmét: Szombathely és a környező vidék programlehetőségeit a turizmus kínálta ajánlatokat, ugyanakkor a csend és zöld környezet békés idilljét.

Check-in time

14:00

Check-out time

10:00

Felszereltség

  • Bankkártyás fizetési lehetőség
  • Parkoló - nyilvános
  • TV a szobában

Sajnos még nem érkezett értékelés.