Foglalás

Sajnos online foglalásra jelenleg nincs lehetőség.

Ismertető

Szeretettel köszöntöm vendégeimet a Sziklakert vendégházban, Őriszentpéteren, az Őrségi Nemzeti Park páratlan szépségű természeti környezetében.
A csendet, nyugalmat kedvelő családok, baráti társaságok részére kínálok a település egy nyugalmas, forgalomtól mentes részén ideális pihenési lehetőséget. Családi házunk külön bejáratú felső szintjén, igényesen kialakított lakrészen 10 személy részére biztosítunk kényelmes elhelyezést.

A házat körülvevő parkosított kertben játszótér várja a gyerekeket, akiknek kényelméről nem csak az udvaron gondoskodtunk. Utazóágy, etetőszék, fürdetőkád, WC ülőke a kicsiknek, rajzeszközök, mesekönyvek a nagyobbaknak, hogy az útipoggyász minél könnyebb legyen!
Részben a gyermekek biztonsága miatt, részben, mert a vendégházban egyidejűleg több család is tartózkodhat, házi kedvencét sajnos nem tudjuk fogadni.

A kert hátsó részében kiépített tűzrakó-hely, fedett kerti pihenő található grillezővel és kemencével.
A kerti sütés- főzéshez biztosítjuk az ehhez szükséges eszközöket (bogrács, nyársak, hússütő tárcsa).
Az autókat a kiépített parkolóban lehet elhelyezni.

Az Őrség építészeti, és természeti látnivalókban gazdag vidék. Az Őrállók földjén látogasson el a szalafői Pityerszerre, a falumúzeumba, nézze meg Árpád-kori templomainkat Őriszentpéteren, Veleméren, a gerencsérek földjén megismerkedhet a fazekas hagyománnyal. Az Őrségi Nemzeti Park túraútvonalain, tanösvényein felfedezheti a vidék természeti értékeit, a Borostyán-, Vadása-tónál a nyári melegben természetes környezetben fürödhet, a wellness szolgáltatást kedvelők Lentiben, Szentgotthárd fürdőjében kényeztethetik magukat.

Check-in time

15:00

Check-out time

10:00

Felszereltség

  • Bababarát szállás
  • Gyermekkedvezmény
  • Kerthelység
  • Közös fürdőszoba
  • Nemdohányzó szálláshely
  • Nemdohányzó szoba
  • Parkoló - nyilvános

Látnivalók, programok

Az Őrség számtalan lehetőséget kínál az idelátogatóknak, akár a régmúlt nyomait keresik, akár az aktív pihenéshez keresnek helyszíneket. Csak néhányat emelünk ki - kedvcsinálóként -a megszámlálhatatlan lehetőség közül, amely az Őrségbe érkezőket várja. A további felkeresnivaló helyekről szívesen adunk felvilágosítást a vendégeknek! A vendégház közelében a Dobokay Lovasudvar kínálja sokrétű lovas szolgáltatásait. Szalafőn, Pityerszeren a falumúzeumban, az Őrség hagyományos népi építészeti értékeivel ismerkedhet meg, szakvezető kíséretével. Áprád-kori templomaink a múlt egy darabját őrizték meg a jelenkornak. A Gerencsérek földjén, Magyarszombatfán a híres őrségi fazekasok portékáit vásárolhatják meg. A Fazekas házban bemutatják a hagyományos cserépedény-készítés fortélyait. Az Őrség a haranglábak földje, a legrégibb és leghíresebb a Pankaszi harangláb. Nyári hűsítő fürdőzésre a Vadása tó és a Borostyán tó vize a legkellemesebb. Strandolni a közeli Lenti, Szentgotthárd fürdőiben lehet. Nyár végén, ősszel a gombászás csábítja az erdőbe a vargánya szerelmeseit.

Sajnos még nem érkezett értékelés.