Macaron Nap 2017. március 20. Budapest

Macaron-photo-3

2017. március 20.

Idén először a Macaron Nap franciaországi eredeti koncepciója szerint tartanak Macaron Napot. Ez azt jelenti, hogy előre bemutatják a macaront árusító helyszíneket, ahová közvetlenül elmehettek. A legnagyobb újdonság, hogy elkészül Magyarország első Macaron Térképe. Mi lesz a különleges az eseményben? Nemcsak az, hogy megismerhetsz rengeteg új macaron árusító helyet, elmehetsz újra kedvenc helyeidre, ahol kedvezményekkel várnak, de pontozhatod őket, és megkóstolhatod macaronjaikat, ingyen macaronhoz is juthatsz, valamint a Macaron Napon, azaz március 20-án vásárolt macaronok árával egy jótékonysági ügyet, az autista fiatalok életkörülményeit javító Autistic Art Alapítványt támogathatod.

A Macaron Nap rendezvény a macaron ünnepe. Magyarországon 2012-ben rendeztük meg először, akkor nagy meglepetésre többezren gyűltek össze, hogy az ország legnevesebb cukrászdáinak macaron kínálatát megkóstolják. Ezután futótűz sebességgel terjedt el a macaron hazánkban, olyannyira, hogy a következő évben 2013-ban már sokkal nagyobb helyszínen még nagyobb látogatószámmal tarthattuk meg a rendezvényt. Tavaly már ötödik évfordulóját ünnepelte a magyar Macaron Nap, a hatalmas tömeg garantált volt minden eddigi évben. Úgy gondoltuk, hogy a továbbiakban inkább a macaront áruló helyszíneket, cukrászdákat mutatnánk be azoknak, akik még nem ismerik őket, vagy azoknak, akik nagyon is ismerik, de szeretnék ezt a napot macaronnal ünnepelni kedvenc helyükön, vagy akár új helyeket felfedezve.

További információk

 

Minden vélemény számít!

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>