Sörfesztivál Kunfehértó 2017. július 13 – 15.

2017. július 13 – 15.

A nyár legkiemelkedőbb programja a 18 éves múltra visszatekintő kunfehértói Sörfesztivál, amely 2017-ben is finom, kézműves sörökkel és a legnépszerűbb együttesek koncertjeivel várja a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat. A gondozott, árnyas-ligetes területeken, a homokos plázson és a nagyszínpadon minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot.

★ ANDRO ★ 30Y ★ USEME ★ MARGARET ISLAND ★ BOHEMIAN BETYARS ★ THE BIEBERS ★ MISTERY GANG

A nyár legkiemelkedőbb programja a már több, mint 20 éves múltra visszatekintő kunfehértói Sörfesztivál, amely 2017-ben is finom, kézműves sörökkel és a legnépszerűbb együttesek koncertjeivel várja a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat. A gondozott, árnyas-ligetes területeken, a homokos plázson és a nagy színpadon minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot. 2012-től a Vízi színpadon fellépő dj-k is színesítik a kínálatot, és ha kifáradtál lazulhatsz a homokos parton, a Chill Zone-ban.

További információk

 

Vélemény, hozzászólás?

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*